Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.09.2014 11:53

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İstanbul Haseki Diyanet Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine atanan Osman Eğin’i makamında ağırladı. Başkan Ergün, Osman Eğin’in yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, “Vermiş olduğunuz katkılardan dolayı Manisalılar ve şahsım adına size bir kere daha teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlı görevler İstanbul’da da nasip olur” dedi.

Manisa Diyanet Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevinden, İstanbul Haseki Diyanet Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Osman Eğin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e veda ziyaretinde bulundu. Uzun yıllar boyunca Manisa’da görev yaptığını dile getiren Osman Eğin, “1991 yılından bu yana Manisa’dayım. Yaklaşık 24 sene oldu. Bizim nüfus kağıdımızda ili Manisa diye yazmıyor. Ama en azından şehirde küçük de olsa adımızın hayırla anılmasını istiyoruz. Sizin ise şöyle bir özelliğiniz var. Hem nüfusunuzda ili Manisa yazıyor. Hem de aynı zamanda da şehirde Cengiz Ergün yazıyor. Sizin cebinizde şehrin kimliği de var. Manisa dendiğinde akla ilk gelen insanlardan bir tanesisiniz. Allah bundan sonraki görev süreniz boyunca hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi. Osman Eğin ayrıca Manisa’da görev yaptığı süre boyunca kendilerine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Uzun yıllar Manisa’da görev yaptınız. Bu süre içerisinde vermiş olduğunuz katkılardan dolayı Manisalılar ve şahsım adına size bir kere daha teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırlı görevler İstanbul’da da nasip olur” diye konuştu. Osman Eğin ayrıca Başkan Ergün’e Diyanet yayınlarından kitaplar hediye etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu