Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.10.2014 10:30

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Pop Orkestrası, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Lale Salonu’nda konser verdi. Pop müziğinin sevilen şarkılarını seslendiren solist Efe Çıraklar, izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Pop Orkestrası’nın Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirdiği Türk Pop Müziği konserine, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, konservatuvar eğitmenleri ve çok sayıda pop müziği sevenler katıldı. Gecede, solist Efe Çıraklar birbirinden güzel şarkılarla izleyenlere muhteşem dakikalar yaşattı. ‘Gitme’, ‘İstanbul İstanbul Olalı’, ‘Pervane’, ‘Sardı Korkular’, ‘İspanyol Meyhanesi’, ‘Sessiz Gemi’, ‘Tutamıyorum Zamanı’ gibi şarkıların seslendirildiği gecede, Solist Efe Çıraklar ve Vokalist Seçil Didem Yukova popüler şarkıların dışında nostaljik şarkılara da yer vererek seyircilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Gecenin ilerleyen bölümlerinde Solist Efe Çıraklar, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı’yı sahneye davet ederek şiir okumasını istedi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Dans Eğitmenleri de salsa gösterisiyle geceye renk kattı.

Duygu dolu ve keyifli bir gece yaşandı

Konserin ardından Solist Efe Çıraklar tarafından sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, “Bugün muhteşem bir gece geçirdik. Hem hüzünlendik hem de doyasıya eğlendik. Bizlere bu muhteşem geceyi yaşatan Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası ve Solist Efe Çıraklar ile Vokalist Seçil Didem Yukova’ya çok teşekkür ederiz” dedi ve çiçek takdim etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu