Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.10.2014 12:04

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin ’17 İlçesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ adıyla başlattığı proje kapsamında ilçelere gençlik merkezleri, çocuk merkezleri ve MABEM kurulması için çalışma ilçe turları başladı. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi ziyaret edilerek, yer tespiti yapıldı.

’17 İlçesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ projesi kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi), Çocuk Kültür Sanat Merkezleri, MASMEK-MAGEM (Manisa Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları)’nın tüm ilçelere yayılıp açılabilmesi için Halk Eğitimi Şube Müdürlüğü ilçe ziyaretlerine başladı. En kısa sürede bu güzel faaliyetlerin ilçelerde de başlayacağını belirten Halk Eğitim Şube Müdürü Ergün Aksoy, “Eğitimde fırsat eşitliği, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına eğitim verme, meslek ve beceri kazandırma adına Manisa Büyükşehir Belediyemiz eğitim hamlesini başlatmış bulunmaktadır. Bu proje kapsamında ilk olarak Turgutlu Belediyesi’ni ziyaret ettik. İlçe Belediye Başkanı Turgay Şirin ve İlçe Koordinatörü ziyaret edilip, gerekli bilgileri paylaşıp en kısa süre içerisinde Turgutlu’da faaliyete geçmesi için düşünülen yerler gezilip görülerek, yer tespitinde bulunduk ve çalışmaları başlattık” dedi. Turgutlu ziyaretine Halk Eğitimi Şube Müdürü Ergün Aksoy’un yanı sıra MABEM Müdür Yardımcısı Sedat Eroğlu, Çocuk Kültür Sanat Merkezleri Koordinatörü Fırat Özcan ve Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları Kursa Planlama Sorumlusu Nihan Ülker katıldı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu