12.10.2023 10:35

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tarım emekçilerine yönelik olarak başlatılan koruyucu ekipman dağıtımı, Demirci ilçesi Söğütçük Mahallesi’nde gerçekleştirilen hünnap hasadında devam etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Demirci Kaymakamı Adem Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Uğurcan Şahin, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Faruk Şenyurt, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Mustafa Eralp ve Söğütçük Mahalle Muhtarı Mustafa Çiftçi ile birlikte Söğütçük Mahallesi’nde hünnap hasadı yapan tarım emekçilerini ziyaret etti.

Hünnap hasadı yapan tarım emekçilerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Demirci protokolü ile birlikte koruyucu ekipmanların (plastik sepet ile birlikte bez çanta, şapka, bere, yağmurluk, 2 çift eldiven, ilaçlama maskesi ve ilaçlama gözlüğü) dağıtımını yaptı. Ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyetleri belirten tarım emekçileri, kendilerini düşünerek hazırlanan koruyucu ekipman dağıtımı için de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e selam ve teşekkürlerini iletti.