Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.11.2023 18:07

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 100. Yıl Meydanı, Yeraltı Otoparkı ve Belediye Hizmet Binası projelerinin açılış törenine katıldı. Başkan Ergün, projelerin Yunusemre ve Manisa’ya hayırlı olmasını temenni etti.

 

Yunusemre Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 100. Yıl Meydanı, Yeraltı Otoparkı ve Belediye Hizmet Binası projelerinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılış programına 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenşehirlioğlu, Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal, Ahmet Mücahit Arınç, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, İlçe Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreni mehteran ve halk oyunu gösterileri ile başladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törenin açılış konuşmasını Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi yaptı. Yunusemre ilçesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Bizleri onurlandırıp programa iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Çerçi ardından, açılışı yapılan projelerden de bahsetti.

“Projelerin Hayırlı Olmasını Diliyorum”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de programda konuşma yaptı. Başkan Cengiz Ergün, ”Manisa’mız değişen, gelişen ve sürekli büyüyen şehirlerimiz arasında. Manisa’mızın büyükşehir olmasıyla birlikte kurulan Yunusemre ilçemiz de, bulunduğu konum itibariyle bu değişimi, gelişimi ve büyümeyi yaşayan önemli ilçelerimizin başında geliyor. Gerek Yunusemre Belediyemiz gerek Manisa Büyükşehir Belediyemiz, bu güzel ilçemizin sorunlarından kurtulması, geleceğe güvenle bakması, daha temiz, daha yaşanabilir bir şehir olması için canla başla çalışıyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu anlamlı yılda Yunusemre Belediyemizin ilçemize kazandırdığı 100. Yıl Meydanı, Yeraltı Otoparkı ve Belediye Hizmet Binası projelerinin ilçemize ve Manisa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu güzel projelerin ilçemize kazandırılmasında emeği olan başta değerli Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi olmak üzere, tüm çalışanlarını şahsım ve hemşerilerim adına kutluyor, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Büyükşehir’in Projelerini Anlattı”

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel müdürlüğü olarak tüm ilçelerde olduğu gibi Yunusemre ilçesinde de altyapı, üst yapı, asfalt, otoparklar, meydanlar, prestij caddeleri, kavşaklar, gençlik merkezleri projelerini hayata geçirerek Manisa’nın sorunlarından arınmış bir şehir olması için çalıştıklarını belirten Başkan Ergün, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Üretken Belediyecilik anlayışımızla, bu güzel ve kadim şehre en güzel hizmetleri sunmak tek gayemiz oldu. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün ilçemize kazandırdığı çok sayıda çalışmaya imza attık. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, 5 Yıldızlı Otel ve AVM’den, Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisine; 90 milyon Avroluk yatırımımız olan Biyokütle ve Biyogaz Enerji Üretim Tesisi’nden Türkiye’de bir ilk olan Evsel Atıkların Trenle Taşınması projemiz kapsamında Muradiye Mahallesi’nde inşa ettiğimiz transfer istasyonuna; Karaçay Rekreasyon Alanından Fikri Bayrıl Spor Tesislerine; Tarık Almış Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzundan Tevfik Lav Spor Tesislerine; Atatürk Kent Park’tan Gençlik Merkezine Alpaslan Türkeş Kavşağından Güzelyurt Mahallesindeki prestij caddelerine, Fırat Çakıroğlu Kavşağı peyzaj düzenlemesinden Çevre Yolu ve Muradiye kavşağı peyzaj düzenlemelerine kadar sayısız projeyi ilçemize kazandırdık. Tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik desteklerimizde Yunusemreli üreticilerimizi unutmadık. MASKİ aracılığıyla atık su arıtma tesisleri, 314 Kilometre İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı Çalışması, alt ve üst yapı çalışmaları, Seyitli Mahallemize 6 Megavatlık Güneş Enerji Santrali, içme suyu sondaj çalışmaları, içme suyu depoları, dere ıslahı, korkuluk imalatı ve dere temizlikleriyle gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Yunusemre bırakmanın çabasında olduk ve olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yunusemre’ye 1 Milyar 743 Milyon Lira Yatırım

Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün bugüne kadar Yunusemre ilçesine 1 Milyar 743 milyon liranın üzerinde yatırım yaptığını vurgulayan Başkan Ergün, “Hem Yunusemre hem Şehzadeler Belediyelerimizle birlikte yoğun mesai harcadığımız imar plan çalışmalarımızı da tamamladığımızda, Manisa’mız geleceğe daha güvenle bakacak ve çok önemli bir sorununu geride bırakmış olacak. Hem belediye başkanlarımız hem şahsım hem meclis üyelerimiz hem de ilgili teknik arkadaşlarımız topyekun bir şekilde Manisa’mızın 30 yılı aşan bu sorununun çözümü noktasında yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu noktada Cumhur İttifakımızın değerli milletvekillerinin desteğini de her zaman yanımızda hissediyoruz. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Projelerin Hayırlı Olmasını Temenni Ettiler

Programda daha sonra AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Manisa Valisi Enver Ünlü de konuşma yaptı. Yenişehirlioğlu, Arınç ve Ünlü, yaptıkları konuşmalarda açılışı gerçekleştirilen projelerin Yunusemre ve Manisa’ya hayırlı olmasını temenni ettiler. Konuşmaların ardından 100. Yıl Meydanı, Yeraltı Otoparkı ve Belediye Hizmet Binası projelerinin açılış kurdelesi kesildi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu