Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.11.2023 10:15

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’ya Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Revizyon çalışmaları yapılan Soma 13 Eylül Parkı içerisine konuşlandırılan ÇKSM’nin, parkın açılışıyla birlikte faaliyete alınacağı belirtildi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 4-12 yaş grubu arasındaki çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi projesine bir yenisi daha ekleniyor. Bu kapsamda Soma ilçesine de ÇKSM kazandırılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, revizyon çalışmaları yapılan Soma 13 Eylül Parkı içerisine konuşlandırılan ÇKSM’nin son durumunu inceledi. İnceleme sırasında Öztozlu’ya, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Soma Muhtarlık İşleri Müdürü Murat Aydoğdu, Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, teknik ekipler ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.  

Topkaya Çalışmalar Hakkında Bilgilendirdi 
3 derslik, 2 çok amaçlı etkinlik salonu, idari büro kısmı, mutfak ve lavaboları ile birlikte 175 metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan Soma Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Soma ilçemizde Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’mizin yapımına başladık. 13 Eylül Parkı’nın içinde yapım çalışmalarına devam ediyoruz. 13 Eylül Parkı’ndaki çalışmaların bitirilmesiyle birlikte Çocuk Kültür ve Sanat Merkezini de faaliyete almayı amaçlıyoruz. Kısa zaman içerisinde bu iki projeyi de tamamlayıp, Soma halkının hizmetine sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

Başkan Ali Tulup’tan Teşekkür
Soma Belediye Başkanı Ali Tulup da, “Soma için ihtiyaç duyulan bir çalışmaydı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Soma için güzel bir yatırım oldu. İnşallah kısa zamanda bitirip, hep birlikte Soma halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi. 

Öztozlu, ‘Soma’ya Modern Bir Park ve ÇKSM Kazandırıyoruz’
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da proje hakkında yaptığı açıklamada, “Soma ilçemize hem modern bir park, hem de Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmış olacağız. Hizmete alınmaları aynı dönemde olacağı için vatandaşlar hem parkı ziyaret edip, hem de ÇKSM’den faydalanabilecekler. Soma’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu