Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.12.2023 09:57

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram, 25 ülkeden 1696 sporcunun katıldığı 5. Uluslararası Mersin Maratonu’nda 45-49 yaş grubunda yine şampiyon oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Herkes Koşar Mersin’e sloganıyla düzenlenen 5. Uluslararası Mersin Maratonu Adnan Menderes Bulvarı’nda start aldı. Dünya Atletizm Birliği tarafından ’Elite Label’ kategorisine alınan maratonda, Türkiye dahil 25 ülkeden 1696 sporcu yarıştı. 42K koşusunda birinciliği 2 saat 9 dakika 33 salise ile Kenya’dan Benard Kipkorir elde etti. Kipkorir, Mersin’de parkur rekorunu kırarken, ikinciliği 2 saat 9 dakika 46 salise ile yine Kenya’dan Asbel Kiprop Rutto, yine Kenya’dan Hillary Kipchumba 2 saat 10 dakika 11 salise ile üçüncü oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram da, 2 saat 41 dakikada tamamladığı maratonda genel klasmanda 24’üncü, 45-49 yaş grubunda ise şampiyon oldu.