Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.12.2023 15:37

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol takımı, Darüşşafaka maçının ardından FIBA Europe Cup M grubunda deplasmanda oynayacağı ERA Nymburk maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Mücadele 13 Aralık Çarşamba günü saat 20.30’da oynanacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) Pako Cruz’un son saniye basketiyle Darüşşafaka’yı mağlup eden Potanın Tarzanları, ara vermeden ERA Nymburk maçının hazırlıklarına başladı. 13 Aralık Çarşamba günü Türkiye Saati ile saat 20.30’da oynanacak maç için antrenmanın ardından Çekya’ya doğru yola çıkan Tarzanlar’da sakatlıkları bulunan John Roberson, Daron Fatts Russell, Sinan Sağlam ve James Anderson kafilede yer almadı.