16.10.2014 10:44

Hemşehri dernekleri festivali kapsamında gerçekleştirilen gecede Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı eğitmenleri Emre Oralburç ve Efe Çıraklar Türk Halk Müziği ve Pop Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi. Gecenin devamında Pop Müziğinin yeni isimlerinden Taylan Ülger sahne alarak Manisalılara eğlenceli bir gece yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kent Konseyi’nin işbirliği ile bu yıl 3. Kez gerçekleştirilen Hemşehri Dernekleri Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin 3. Gününde ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Eğitmenleri Efe Çıraklar ve Emre Oralburç Pop Müziği ile Halk Müziği’nin sevilen eserlerini seslendirerek Manisalılara güzel bir gece yaşattı. Ardından Pop Müziği’nin yeni isimlerinden Taylan Ülger sahne aldı. Konsere Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı İsmail Onay ve Hemşeri Dernekleri Platformu Dönem Sözcüsü Mustafa Uyumaz ve Oda ve Derneklerin temsilcileri ile çok sayıda Manisalı katıldı. Popüler şarkıların yanı sıra kendi eserlerine de yer veren Taylan Ülger gösterdiği performansla tüm Manisalılara keyifli bir gece yaşattı.

Sanatçılara çiçek takdim edildi

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı ve Kent Konseyi Başkanı İsmail Onay, konserin ardından sahneye çıktı. Festival kapsamında sahne alan konservatuar eğitmenleri Efe Çıraklar ve Emre Oralburç ile Sanatçı Taylan Ülger’e çiçek takdim edildi.