Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.02.2024 18:24

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün ve Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, Turgutlu Pazartesi Pazaryerini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten pazarcı esnafı, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Cumhur İttifakına destek sözü verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur ittifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Baş, MHP İlçe Başkanı Halil Konuş ile ilçede Pazartesi Pazaryerini ziyaret etti. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Ergün ve Oğan, vatandaşlara bereketli alışveriş diledi. Ziyaret sırasında Başkan Ergün ve Oğan’ı meşaleler ve konfetilerle karşılayan pazarcı esnafı, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Cumhur İttifakına destek sözü verdi.