Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.02.2024 13:05

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Saruhanlı MABEM’e ziyaret gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en önemli eğitim hizmetlerinden bir tanesi olan MABEM’de kurs alan öğrenciler, Başkan Ergün’ü çiçekler ve sevgi gösterileriyle karşıladı.

İlçe programlarına Saruhanlı ile devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinin Saruhanlı MABEM kurslarına ziyaret gerçekleştirdi. Halk Eğitim Şube Müdürü ve MABEM Müdürü Serap Gücüyen, Saruhanlı MABEM idareci ve öğretmenleri ile öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Ergün’e, öğrenciler büyük sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Ergün’ü çiçekler ve sevgi gösterileriyle karşılayan öğrenciler, eğitim hizmetleri nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti. Tüm öğrencilerle tek tek selamlaşan ve fotoğraflar çektiren Başkan Ergün, ders hayatlarında başarılar diledi. Çocukların ve gençlerin geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri için eğitimden kültüre, sanattan spora kadar çok sayıda hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergün, “Her şey geleceğimizin teminatları olan çocuklarımız ve gençlerimiz için. Onlar gülerse, dünya güler” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu