Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.02.2024 09:45

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni dönemde hayata geçireceği projeler Manisa’da büyük heyecan yarattı. Başkan Ergün Eski Garaj ve Perşembe Pazarı’nın bulunduğu alanda Atatürk Kültür Merkezi Projesi’ni hayata geçireceğini açıkladı. 

Görev yaptığı 15 yıllık sürede 1060 büyük projeyi Manisalılara kazandıran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni dönemde de kentsel projelere imza atmaya devam edecek. Geride kalan süreçte her yaştan Manisalının yaşamına dokunacak yatırımları bir bir hayata geçiren Başkan Cengiz Ergün, Eski Garaj ve Perşembe Pazarı’nın bulunduğu alana da Atatürk Kültür Merkezi’ni kazandıracak. 
Başkan Ergün Proje’nin Detaylarını Anlattı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Kültür Merkezi Projesi’nin detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Başkan Cengiz Ergün, “Eski Garaj ve Perşembe Pazarı’nın bulunduğu alanda şehrimize kazandıracağımız Atatürk Kültür Merkezi Projemizde; 1000 kişilik Çok Amaçlı Salon, 500 kişilik Tiyatro ve Konferans Salonu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu, 500 metrekare alanda ‘Kadın Emeği Destekleme Merkezi’, Konser ve Etkinlik Alanları, Atölye ve Derslikler, Atatürk Kütüphanesi, Sosyal Alanlar, 800 Tezgahlık Kapalı Modern Pazaryeri, 1000 Araçlık Kapalı Otopark Alanı yer alacaktır” ifadelerini kullandı. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu