Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.02.2024 13:42

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile birlikte ilçede büyükşehir belediye personelleri ile bir araya geldi.  

Gördes ilçe programında bir takım temaslarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Gördes hizmet binasına da ziyarette bulundu. Hizmet binası önünde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü personelleri tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Ergün'e, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat,  AK Parti İlçe Halil Erden, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Necati Toprak, KAÇEP Başkanı Feride Batur, AK Parti İlçe Kadın Kolları Seher Eren eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü personelleri tarafından konfetiler, pankartlar, meşaleler ve 'Efsane Başkan' sloganları ile karşılanan Başkan Cengiz Ergün, gösterdikleri ilgi nedeniyle tüm personele teşekkür etti. 
“Özveriyle çalışmaya devam edeceğiz”
4 bin 615’i bulan Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve iştiraklerde çalışanları ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin imzalanması ve maaşlarına yıllık bazda yüzde 135; 6 aylık bazda ise yüzde 69 oranında zam yapılmış olması nedeniyle Büyükşehir ve MASKİ Genel Müdürlüğü personelleri Başkan Ergün'e teşekkür ederek, kurban kesti. Başkan Ergün, "6 binin üzerinde çalışanımızla 17 ilçemizde, hemşerilerimize en güzel hizmetleri götürmenin gayreti içindeyiz. Rabbim, hepimize güç kuvvet versin. Manisa’mıza hizmet noktasında hep birlikte özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımıza şahsım ve Manisalı hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Ergün, daha sonra MABEM öğretmenleri ile de bir araya geldi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu