Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2014 13:48

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Keşanlı Ali Destanı” adlı tiyatro oyununu Manisalı sanatseverlerle buluşturdu. Konusu ve dekorlarıyla dikkat çeken ve Manisalı seyircilere unutulmaz bir gece yaşatan oyunun sonunda, oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Keşanlı Ali Destanı” adlı oyununun prömiyerini gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Nedim Zurnacı, askeri erkan, daire müdürleri, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Haldun Taner’in yazdığı, Tayfun Şengöz’ün yönettiği oyunda, Kaan Şensoy, İrem İner, Yusuf Irmak, Harun Ovagülü, Murat Bakır ve Servet Sencel gibi Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Tiyatro oyuncuları yer aldı. Oyunun konusu ise şöyle; Sineklidağ, büyük bir kentin eteklerinde yer alan, gecekondulardan oluşmuş, ezilen, yoksul insanların yaşadığı bir varoştur. Keşanlı Ali, Çamur İhsan’ı öldürmekten hapse düşmüştür ve hapisten bir kahraman olarak çıkagelir. Ali’nin iki dramı vardır: Birincisi suçsuzdur; ikincisi, aşık olduğu Zilha, Çamur İhsan’ın yeğenidir ve ona düşmanca davranmaktadır. Oyun gerek konusu gerek konservatuar oyuncularının performanslarıyla Manisalı tiyatro severlerin beğenisini kazandı.

Oyuna tam not

Oyunun sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, performansları dolayısıyla oyuncuları kutlayarak, çiçek takdim etti. Ustamehmetoğlu, “Çalışmalarda da takip ettiğim tiyatromuz büyük bir özveri ile bu oyunu Manisalı tiyatro severlere kazandırdı. Tiyatromuz bugün bizlere muhteşem bir gece yaşattı. Sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdik” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu