Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.03.2024 16:26

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Ergün, Cumhur İttifakının gücüyle her geçen gün gelişen ve büyüyen Manisa’yı daha da yukarıya taşıyacaklarını ifade etti. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Turgutlu programı öncesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner ile Büyükşehir ve MASKİ’de görev yapan daire başkanları eşlik etti. 

“Her zaman elimizden gelen desteği verdik”
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, “Birlikte uzun yıllar çalıştık. Her zaman elimizden gelen desteği verdik, her zaman da desteğimiz yanlarında. Hayırlısı olsun. Bazı eleştiriler oluyor. Bu işleri yapıyorsak bu tür eleştirileri de karşılayacağız. Eleştiriler biraz daha medeni şekilde olsa ancak bunları göremiyoruz” dedi. 

“Kirli siyaset için de hiçbir zaman olmadık”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Son düzlüğe girdiğimiz bir süreci yaşıyoruz. Yaptığımız projeler biliniyor yapacaklarımızda ortada. 31 Mart akşamı vatandaşlarımız bu görevi bir daha bize tevdi ederlerse şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Kirli siyaset için de hiçbir zaman olmadık. Vatandaşımızın bize verdiği görevin karşılığında hizmet etmeye çalıştık. Bugünlerde algı yaratma noktasında olabilirler. Bunları hayalcilik, yalancılık olarak nitelendiriyorum. Kendilerini uzayda görenler olarak nitelendiriyorum. Vatandaşımız neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Bunun cevabını 31 Mart akşamında vereceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Cumhur İttifakının birlikteliğiyle vatandaşın yararına olan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz”
Başkan Ergün, açıklamalarına şöyle devam etti: “Bulunduğumuz makamlar hizmet makamları. Cumhur İttifakının birlikteliğini, bakanların, milletvekillerinin desteğini arkasına almış bir Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların yararına olacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu sürecin, bu şekilde gitmesi Manisa’nın menfaatine olacaktır. Bana karşı olan Manisaspor döneminden gelen nefretin bitmediğini görüyoruz. Onlar da bugün karşıma geçmiş düşmanlık yapıyorlar. Bunları da hoş görmek lazım.” 

“Biz doğrudan yanayız ve hep doğrudan yana olduk”
Başkan Ergün açıklamalarının son bölümünde şu ifadelere yer verdi: “Biz doğrudan yanayız ve hep doğrudan yana olduk. Makamımızın bize verdiği yetki, kamunun emanetine sahip çıkmaktır. Mali kriterler noktasında 30 Büyükşehir arasında her zaman ilk üç içinde bulunan bir belediyeye leke getiremezsiniz. Vatandaş inşallah bunları görecektir. 2 ton su 1 TL olacak gibi hayali bir algıyla siz bunu başaramazsınız. Önce İzmir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı açıklamaya bakın. Yeni adayları da bunu popülizm olarak değerlendiriyor. İmamoğlu, İstanbul’a su parasını yüzde 40 düşüreceğim diyerek geldi. Sonrasında ben bunu yapamam dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi de kesinlikle kanunlara uymamız gerek diye söylüyor. Su parası pahalı deniyor. Siz gidin önce kendi belediyelerinize bakın sonra gelip burada konuşun. Vatandaşımız 31 Mart akşamı neyin doğru olduğunu söyleyecek. CHP’nin adayı, Sekiz Havuzun oradan tramvaya binerek havaalanına 15 dakikada gideceğim diyor.  Böyle bir yalan olmaz. Sen önce Devlet Demir Yolları ile görüşmeyi yapacaksın. Kullanma yetkin olup olmayacağını öğreneceksin. Sonra fizibilitesini yapıp bakacaksın. Biz terbiyemizi bozmadan hizmetlerimizi yapacağız.”

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu