Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.03.2024 17:34

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilişinin yıl dönümü dolayısıyla MABEM öğrencilerine yönelik anlamlı bir program gerçekleştirdi. 

Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde eğitim gören MABEM öğrencileri, İstiklal Marşı’nın kabulünün 103’üncü yılında milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayat hikâyesinin aktarıldığı ve İstiklal Marşı’mızın kahramanlık destanına dönüşme sürecinin anlatıldığı duygu dolu bir etkinlik düzenledi. Programda öğrencilere, bayrağımız, dilimiz ve başkentimizle beraber bağımsızlığımızın sembollerinden olan İstiklal Marşı’mızın önemi vurgulandı. Ülkemizi çepeçevre sarmış düşman ülkelere karşı Türk Milleti’nin verdiği destanlaşan mücadeleyi kaleme alan milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatından anlatılara da yer verildi. MABEM’li öğrenciler, para ödülünü almama şartıyla milli marş yazmayı kabul eden İstiklal Şairimiz Mehmet Akif’i ve Türk milletinin gönlüne yuva yapmış, milyonların zihnine kazınmış İstiklal Marşı’nı o günlerle ilgili hatıralara da yer vererek saygıyla andı. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu