Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.03.2024 10:45

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Bağyolu Mahallesi’nde yeni Hayvan İçme Suyu (HİS) göleti yapım çalışmalarına başladı. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar, çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvan üreticilerinin yaz aylarında oldukça ihtiyaç duyduğu hayvan içme suyu (HİS) göleti yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Bağyolu Mahallesi’nde yeni HİS göletinin yapım çalışmalarına başladı. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak yeni sezonda üreticilerin hizmetine sunulacağı belirtildi. Yeni HİS göletinin yapımı, üreticiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yeni HİS göleti yapımlarına hız kazandırdıklarını belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde kırsal alandaki proje ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bağyolu Mahallemizde ihtiyaç duyulan bir çalışmayı daha hayata geçirdik. Mera ve yaylım hayvancılığı yapan üreticilerimiz için hayvanların su içeceği noktaların yakın olması ve hayvanların yayılım yaptığı güzergâhta olması önem taşıyor. Gölet yerlerini belirlerken buna dikkat ediyoruz. Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanarak üreticilerimizin hizmetine sunulacak. Hayırlı olsun” diye konuştu. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ün kırsala yaptığı desteklerden çok memnun olduğunu söyleyerek kendilerine çok teşekkür ettiler.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu