Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.03.2024 15:58

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Nurlupınar, Akpınar ve Kazım Karabekir Mahalleleri sınırlarında kalan 354 Sokak’ta alt yapı kurum kazılarından bozulan yolda hızla asfalt çalışması başlattı. Mahalle muhtarları, yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Şehzadeler ilçesi Nurlupınar, Akpınar ve Kazım Karabekir Mahalleleri sınırlarında kalan 354 Sokak’ta, kurumların altyapı kazılarını tamamlamasıyla birlikte, hızla asfalt çalışması başlattı. Çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi, Kazım Karabekir Mahallesi Tekin Aydın, Akpınar Mahalle Muhtarı Osman Erten, Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Halil Özkan yerinde inceledi. Altyapı kurum kazılarından bozulan yolda freze kazısı yapılarak 1.5 kilometrelik uzunluktaki yolda başlatılan asfalt yenileme çalışmasının kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.
Muhtarlardan Teşekkür
Mahalle muhtarları, altyapı kazı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hızla asfalt çalışması başlatılmasından duydukları memnuniyeti paylaşarak, Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi: 3 dönemdir muhtarlık yapıyorum. Cengiz başkan ve ekibiyle 15 yıldır çalışılıyoruz. Yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bize birçok hizmetleri bulunmuştur. Özellikle Turgut Özal Mahallesi’nde 50 yıllık çöplük sorununu çözmüştür. Büyükşehirden şuanda tek beklentimiz imar planları da bittiğine göre alt yapıların yenilenmesi, onun dışında bir isteğimiz yok. Yaptıkları için tekrardan Cengiz Bey’e teşekkür ediyorum.
Kazım Karabekir Mahallesi Tekin Aydın: Bize Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 10 yıl boyunca hangi taleplerimiz olsun yerine getirip bize yardımcı olmuştur. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bir dahaki dönem tekrardan birlikte olacağız. Büyükşehire şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum 
Akpınar Mahalle Muhtarı Osman Erten: Cengiz Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim.
Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Halil Özkan: Manisa Büyükşehir Belediyemizin Nurlupınar Mahallesi’ne verdiği hizmetler dolayı teşekkür ederim. Turgutlu Caddemizde yaptığı ışıklandırması olsun yol çalışması olsun ağaçlandırma çalışması olsun mahallemizin genel görünümüne güzel bir görüntü orta çıkardıklarını ayrıca Kazım Karabekir Mahallemizin sınırları içerisin de yer alan caddedeki yok ve ışıklandırma çalışmasından dolayı mahalle sakinleri adına tekrar teşekkür ederim. Buradan Cengiz Başkana ve ekibine başarılar dilerim.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu