Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.03.2024 11:21

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya ile Büyükşehir Heyeti, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un genç iş insanlarını ve esnafları buluşturan iftar programına katıldı. 

Manisa’da Ramazan ayı münasebetiyle birçok şahıs, kurum ve kuruluş iftar programları düzenleyerek vatandaşları iftar sofrasında buluşturuyor. Bu kapsamda AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur da genç iş insanlarını ve esnafları bir araya getiren bir iftar programı düzenledi. İftar programına MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt ve Büyükşehir Heyeti’nin yanı sıra genç iş insanları, esnaf ve vatandaşlar katıldı. Ezanın okunmasının ardından dualarla oruçlar açıldı. İftar programında Manisa Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Merkez ilçe Belediye Başkan Adayları konuşma gerçekleştirdiler. Konuşmalarda 31 Mart 2024 tarihli Mahalli İdare seçimlerine sayılı günler kala süreçle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Yanı sıra Ramazan ayının yarısının geride kaldığı ve bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nin yaklaştığına değinildi. Mübarek Ramazan ayına kavuşturan Yüce Allah’a şükredilirken Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’yla da buluşturması için dualar edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu