Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.03.2024 14:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen asfalt talebini cevapsız bırakmayıp Alaşehir İlçesine bağlı Kavaklıdere mahallesinde 2 kilometre uzunluğunda 24 metre genişliğinde bölünmüş yolu daha konforlu hale getirmek adına çalışmalara başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’da MHP MYK Üyesi Ali Uçak eşliğinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yol çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor. Yapılan çalışmalarla yolların daha konforlu ve güvenli hale gelerek vatandaşa sağlıklı bir şekilde hizmet vermesi hedefleniyor. Bu kapsamda Alaşehir ilçesine bağlı Kavaklıdere Mahallesi girişinde 2 kilometre uzunluğunda 24 metre genişliğinde bölünmüş yolda asfalt çalışmalarına başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, yol çalışmasının yapıldığı alana gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu’ya, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Fedai Kozan,  Belediye Meclis Üyesi Adayları, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kavaklıdere Mahalle Muhtarı Salih Taşlıyol ile teknik ekipler eşlik etti.
“Büyük ve Efsane Başkan olmak budur”
Yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP MYK Üyesi Ali Uçak, “Kavaklıdere mahallemizin girişinde bulunan bağlantı yolumuzda sıcak asfalt çalışması hızlı bir şekilde ilerliyor. Buradan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız değerli ağabeyim Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Bu yol on tane köyü bir birine bağlıyor. İzmir ilimize de geçişinin bulunduğu bu yolda yürütülen mükemmel hizmet hızla ilerliyor. Büyük ve efsane Başkan olmak budur. Kendisine bu yol ile ilgili sıkıntıyı dile getirdiğimizde ne gerekiyorsa yapalım dediği günden üç gün sonra çalışmalar başladı. Ben Alaşehir ve Kavaklıdere halkı adına Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız Sayın Başkanım. Allah’ım sizlere sağlıklı ve uzun ömürler versin Manisa’mıza daha çok hizmet yapın” dedi.
“Çalışmalar 15 gün içerisinde tamamlanacak”
Yapılan çalışmalar ile ilgili teknik bilgiler aktaran Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay ise, “Alaşehir ilçemize bağlı Kavaklıdere mahallemiz Büyükşehir olmadan önce belde belediyesiydi. Manisa’nın büyükşehir olmasıyla da mahalleye dönüştü. Bu kapsamda da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Alaşehir ilçe merkezimiz ve Kavaklıdere mahallemiz arasına yaklaşık 15 kilometrelik beton yol uygulaması yapmıştık. MASKİ Genel Müdürlüğümüz ise mahallemizin alt ve üstyapısını yenileyerek mahallemizi modern bir yer haline getirdi. Geçtiğimiz günlerde yine Sayın Başkanımızın ziyaretlerinde mahalle sakinlerimiz kara yolu ile mahalle arasında bulunan 2 kilometrelik bölünmüş olan 24 metre genişliğindeki yolun asfaltlanması talebinde bulunulmuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’de bu konunun ivedilikle değerlendirilmesi ve gerekli çalışmalarının başlatılması hakkında talimatları bizlere iletti. Uzun yıllardır ciddi bir bakım onarım görmeyen yolumuzun platformunu tamamen kaldırdık. Yolumuzda yürüttüğümüz ciddi bir temel çalışması yapıyoruz. Şeridimizin birinde hayırlısıyla bu çalışmamızı tamamladık. Şuan birinci kat bitümlü temel dediğimiz asfalt çalışmasına başladık. İki şeritte de bu çalışmayı tamamladıktan sonrada yoldaki konforu arttırıcı bir asfalt tabakası daha sereceğiz. Burada 20 bin ton sıcak asfalt çalışması yapacağız. Bu hafta itibari ile şeridin birini tamamlamış olacağız. 15 günlük kısa bir zaman zarfında da 2 kilometrelik 24 metre genişliğindeki yolumuzu tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu