22.05.2024 10:58

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu; İzmir Büyükşehir Belediyesinin Türkiye Polifonik Korolar Derneği İzmir Şubesi işbirliğiyle düzenlediği 3. İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne katıldı. Şef Arcan Hacer Aydınlı eşliğinde sergiledikleri performansla büyük ilgi toplayan çocuk korosunun, 26 Mayıs Pazar günü düzenlenecek ödül törenine de katılacağı belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl üçüncü kez İzmir Çoksesli Korolar Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Türkiye Polifonik Korolar Derneği İzmir Şubesi işbirliğiyle 20-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek festivalin koro oturumları, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılıyor. Türkiye’nin dört bir yanından 164 koronun katılım sağladığı festivale Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu da katıldı. Koro şefi Arcan Hacer Aydınlı eşliğinde sergiledikleri performansla büyük ilgi toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu’nun 26 Mayıs Pazar günü düzenlenecek ödül törenine de katılım sağlayacağı belirtildi.