Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.06.2024 13:37

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minik öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Sergiledikleri dans gösterileri ile büyük beğeni toplayan minik öğrenciler, törenin sonunda kep atarak mezun oldular. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Parkı Kreş ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Atatürk Kent Parkı’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Sosyal İşler Dairesi Başkanı Volkan Sert, Zabıta Dairesi Başkanı Erdal Özçelik, Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Öğrencilerin ilk mezuniyet heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in selamlarını sevgilerini iletti. 

“Geleceğe Güvenle Bakabilen Bireyler Yetiştirebilmek İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Kreş ve gündüz bakım evlerine yeni dönemde çocukların ihtiyaçlarına uygun olarak yenilerinin ekleneceğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, “Başkanımız Ferdiz Zeyrek öncülüğünde çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliği sunmak, kaliteli, güvenli, nitelikli ve yeni nesil alanlar oluşturmak hedefimiz doğrultusunda belediye kreşlerimizi hayata geçireceğiz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğe güvenle bakabilen bireyler yetiştirebilmek için çalışmaya hiç durmadan devam edeceğiz. Miniklerimizi ilk mezuniyetleri için yürekten kutluyor, hayatlarının devamında sağlık ve mutluluk içinde nice başarılı yaşamlar diliyorum. Sene boyunca özveri ile görev yapan tüm öğretmenlerimiz ve personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.  
Programda minik öğrencilerin hazırladıkları dans gösterileri sahnelendi. Gösterilerin ardından mezun olan öğrenciler sahneye davet edildi. Şarkılar eşliğinde gökyüzüne balon bırakan öğrenciler, mezuniyet keplerini havaya fırlattı.


Minik Öğrencilerden Çifte Kutlama
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çarşı Çocuk Kültür Sanat Merkezinde eğitim gören minik öğrenciler de mezuniyet heyecanı yaşadı. Törende eğlenen minikler mezuniyet heyecanı ile birlikte babalarına kendi elleri ile yaptıkları hediyeleri de vererek babalar gününü de kutladı. Babalar hem çocuklarının mezuniyet sevincini hem de babalar günü heyecanını birlikte yaşadı. 

Previous Next
Diğer Haberler
FERDİ ZEYREK Büyükşehir Belediye Başkanı
0%
Manisa Kavşaklar Yoğunluğu
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2024 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu