Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.11.2014 11:15

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen unvanı verilmesinin 86. yıldönümü ve Öğretmenler Günü vesilesiyle Atatürk Gençlik Merkezi eğitmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Başkan Ergün, gençlik merkezlerini tüm ilçelerde hayata geçirme arzusunda olduklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 24 Kasım Öğretmenler Günü olması nedeniyle Atatürk Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ergün’e Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Basın-Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz da eşlik etti. Öğretmenler için önemli bir gün yaşandığını belirten Başkan Ergün, Atatürk Gençlik Merkezi eğitmenlerine yönelik şunları söyledi; “Her şeyden önce Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum. Sağlık, sıhhat içerisinde nice Öğretmenler Günü’nü kutlamayı Allah nasip etsin. Tabi bizleri yetiştiren, bugünlere getiren ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimini veren değerli öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması noktasında öğretmenlerimizin katkısı inkar edilemez. Başta en büyük öğretmenimiz, başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bugüne kadar hizmet vermiş şehit ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizin de nur içinde yatmalarını diliyorum. Sonuçta bizler bu bağlamda üzerimize düşeni layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Eğitime, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak her türlü oluşuma destek vereceğiz. Bu bağlamda verdiğiniz destek ve katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum.”

Büyükşehir etkinlikleriyle ses getirdi

Gençlik merkezlerini tüm ilçelere yayma arzusunda olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, “Bu kadro, yelpazesi her geçen gün genişleyerek büyümeye devam ediyor. İnşallah Manisa’daki gençlik merkezimizin örneğini bütün 17 ilçemizde yapma niyetinde ve arzusundayız. Büyükşehir’in artık Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, halkoyunları, tiyatrosu her türlü etkinlikleriyle ses getirmeye başladı. Bu konuda tüm çalışanlarımıza, hizmet verenlere teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi. Konuşmanın ardından Başkan Ergün, öğretmenlerle tek tek tokalaşarak, günün anlamına ilişkin karanfil hediye etti.

Başkan Ergün eğitmenlerle bir araya geldi

Daha sonra Atatürk Gençlik Merkezi kafeteryasında merkez eğitmenleriyle bir araya gelen Başkan Ergün, Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Özkal’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu eğitmenleri, Konservatuvar eğitmenleri, Türk Sanat Müziği eğitmenleri, Türk Halk Müziği eğitmenleri ve MABEM eğitmenlerinin tam kadro yer aldığı ziyarette, şube müdürleri de hazır bulundu. Kurs eğitmenleri ve dershane öğretmenlerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Ergün, özverili çalışmaları nedeniyle tüm eğitim kadrosuna teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu