Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.11.2014 14:53

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, farklı bir çalışmaya imza atarak, ilçelere has özellikleri ön plana çıkaran bir video klip hazırladı. Çalışma kapsamında Manisa yöresinin ‘Ateş Attım Samana’ adlı türküsüne Manisa’nın tarihi, kültürel ve ekonomik değerlere sahip noktalarında tanıtım klibi çekildi. 17 içesiyle Manisa’nın yer aldığı klibin, Manisa’da yaşayanların ve şehir dışından kente gelenlerin şehri daha iyi tanımalarına önemli katkı sağlayacağı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçeler arası farkındalık yaratmak amacıyla 17 ilçeyi, hem Manisa’da yaşayanların hem de şehir dışından kente gelenlerin şehri daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla tanıtım klibi hazırladı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın yeniden düzenlemesini yaptığı, Manisa yöresinin ‘Ateş Attım Samana’ adlı türküsüne Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi tarafından tanıtım klibi çekildi. 17 ilçenin farklı noktalarında çekilen klip ile Manisa ve ilçelerinin tanıtımına farkındalık oluşturmak hedeflendi. Sarıgöl’ün Sultaniye üzümü, Kula’nın tarihi Kula evleri ve Peribacaları, Selendi’nin tarihi cirit sporu, Gölmarmara’nın Marmara Gölü, Salihli’nin Sart Harabeleri, Akhisar’ın zeytinlikleri, Soma’nın Darkale Mahallesi gibi 17 ilçesiyle Manisa’nın tarihi, kültürel ve ekonomik değerlere sahip noktalarının yer aldığı klibin, Manisa’da yaşayanların ve şehir dışından kente gelenlerin şehri daha iyi tanımalarını sağlayacağı belirtildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu