Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.12.2014 15:58

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Büyükşehir Belediyesi Muammer-İsmail Cider Huzurevinde düzenlenen yılbaşı etkinliğine katıldı. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Ustamehmetoğlu ve Çevirmeci, yeni yılı müzik ziyafetiyle karşılayan yaşlılara sağlık ve mutluluk dolu bir yıl diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muammer-İsmail Cider Huzurevi’nde yılbaşı etkinliği düzenledi. Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci de katıldı. Huzurevi sakinlerini tek tek odalarında ziyaret ederek, onların halini hatırını soran Ustamehmetoğlu ve Çevirmeci, yeni yılda kendilerine sağlık ve mutluluk diledi. Huzurevi sakinlerine yeni yıl hediyesi de veren Ustamehmetoğlu ve Çevirmeci, toplantı salonunda verilen Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Müzik Topluluğu’nun dinletisine de katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri de, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Huzurevi sakinleri, yeni yılı keyifli müzik eşliğinde oynayarak kutladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu