Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.01.2025 10:30

Sürdürülebilir Tarımda İlk Hasat Yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, Kula Jeotermal Kaynaklı Teknolojik Sera’da gerçekleştirilen hasat törenine katıldı. Protokol üyeleriyle birlikte yapılan ilk hasatta sürdürülebilir tarımın önemi vurgulandı.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, Kula Şehitlioğlu Mahallesi'nde bulunan Jeotermal Kaynaklı Teknolojik Sera’da, 2025 yılının ilk hasadına katıldı. Programa, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, CHP Kula Kadın Kolları Başkanı Esen Çınar, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Sürdürülebilir Tarım Projesi

Jeotermal ısıtma ve topraksız tarım teknikleriyle sürdürülebilir üretime öncülük eden proje, Kula Belediyesi'nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Zafer Kalkınma Ajansı iş birliğiyle hayata geçirildi. 2024 yılı Ekim ayında dikilen 145 bin kök domates fidesiyle başlayan ikinci ürün sezonunda asıl hasat sürecine geçildi. İlk hasadı protokol üyeleriyle birlikte gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Hasat sonrası düzenlenen programda çalışanlar ve protokol üyeleri pasta keserek yeni yılın bereketli bir şekilde başlamasını kutladı.

Büyükşehir Personellerini Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, Kula programında, ilçede görev yapan büyükşehir personellerini de ziyaret etti. MASKİ ilçe şefliğini ziyaret eden Kılıç, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Previous Next
Diğer Haberler
FERDİ ZEYREK Büyükşehir Belediye Başkanı
0%
Manisa İli Trafik Yoğunluğu
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2024 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu