Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.02.2015 13:30

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Türk Sanat Müziği Unutulmayan Şarkılar ve 45’likler Konseri’ ile Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde, Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini seslendiren koro ve şef Aylin Eralp, Manisalılar tarafından ayakta alkışlandı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirdiği ‘Türk Sanat Müziği Unutulmayan Şarkılar ve 45’likler’ konserine, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Funda Solak, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Büyükşehir Belediyesi Pedagog’u Kemal Çamlıoğlu ve çok sayıda sanatsever katıldı. Gizem Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı gecede, Şef Aylin Eralp’ın eşliğinde sahne alan Türk Sanat Müziği Korosu, performanslarıyla göz doldurdu. Konservatuvar mezunlarının birbirinden güzel şarkıları seslendirdiği konserde, ‘Bir İlkbahar Sabahı’, ‘Ateş Olup Yaksan da’, ‘Unutama Beni’, ‘Gülizar’, ‘Fesuphanallah’, ‘İşte Bu Bizim Hikayemiz’, ‘Dalgalandım Da Duruldum’, Anlamazdın’ gibi Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri seslendirildi. Koro, solo ve düetlerden oluşan konser, sanatseverlerden büyük alkış aldı. Konserin sonunda Ayten Alpman’ın ‘Memleketim’ adlı eserinin yer aldığı Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi’nin hazırladığı Manisa konulu video gösterildi. Türk Sanat Müziği Korosu, Memleketim şarkısını salonu dolduran yüzlerce sanatseverle beraber söyledi.

Sanat Dolu Bir Gece Yaşandı

Konserin sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, koro ile beraber ‘Memleketim’ şarkısına eşlik ederek, seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. Sahnede konuşan Ustamehmetoğlu, “Sanat dolu muhteşem bir gece yaşadık. Bizlere unutulmaz anlar yaşatan Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Korosu ve şef Aylin Eralp’a çok teşekkür ederiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün sanata ve sanatçıya verdiği destekle bu çalışmalarımız gerçekleşiyor” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu