12.10.2011 14:48

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, yeni dönem kurslarına başlayan MASMEK kursiyerlerini ziyaret etti. El sanatları ve resim atölyelerini ziyaret eden Başkan Ergün, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. MASMEK El Sanatları Eğitmeni Fazilet Patel, kursiyerlerle birlikte Manisa tarihini üç boyutlu işleyebilmek için çalışma yapacaklarını söyledi.

Manisa Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (MASMEK) yeni dönem kurslarını, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile açtı. Başkan Ergün’ün MASMEK ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz ve Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal da katıldı. Başkan Ergün ve beraberindekiler, ilk olarak MASMEK El Sanatları kursiyerleri ile bir araya geldi. Kursiyerlerle tek tek el sıkışan Ergün, El Sanatları Eğitmeni Fazilet Patel’den çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Patel, kursiyerlerle birlikte Manisa tarihini üç boyutlu işleyebilmek için çalışma yapacaklarını söyledi.

El Sanatları Atölyesi’ne Havalandırma

Bu çalışmanın sergilenmesi için Başkan Ergün’den yer talebinde bulunan Patel’e cevap veren Başkan Ergün, “Bedesten Meydanı henüz bitmedi ama gelecek yıl tamamlanacağını ümit ediyorum. Yetişmezse Kültür Merkezi ya da Havuzlu Çarşı’da bu çalışmaları sergileyebilirsiniz” dedi. MASMEK’in yeni kurs döneminin hayırlı olmasını da dileyen Ergün, El Sanatları Atölyesi’ne yeni havalandırma sistemi kurulması için çalışma yapacaklarını kaydetti. El Sanatları Atölyesi’nin ardından Resim Atölyesi’ni de ziyaret eden Başkan Ergün, burada da kursiyerlerle bir araya geldi. Kursta ortaya çıkan eserlerin sergilenmesi için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Ergün, kursiyerlere başarı dileklerinde bulundu.