Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.03.2015 11:21

MANİSA Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, ‘Pop Orkestrası Konseri’ gerçekleştirildi. Pop müziğinin sevilen şarkılarını seslendiren solist Efe Çıraklar izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Pop Orkestrası’nın Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirdiği Türk Pop Müziği konserine, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Büyükşehir Belediyesi Pedagog’u Kemal Çamlıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak, Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş, askeri erkan ve çok sayıda Manisalı katıldı. Gizem Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı gecede Solist Efe Çıraklar, birbirinden güzel şarkılarla izleyenlere muhteşem dakikalar yaşattı. ‘Kara Sevda’, ‘Rakkas’, ‘Ellerim Bomboş’, ‘Tavla’, ‘Sen Yeter Ki Sev’, gibi pop müziğinin unutulmaz eserlerinin söylendiği gecede Konservatuvar öğrencilerinden Betül Yeni ve Seçil Didem Yükova, ‘Mor Menekşe’, ve ‘Son Yolcu’ gibi parçalarla geceye renk kattı, konserin başında sahne alan konservatuvar öğrencilerinden oluşan öğrencilerin ritim şovu büyük alkış aldı. Gecenin ilerleyen bölümlerinde solist Efe Çıraklar’ın Barış Manço’nun ölümsüz eseri Kol Düğmeleri şarkısını seslendirirken, Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı’yı sahneye davet ederek, şiir okutması büyük beğeni topladı. Orhan Haşim Elmalı sahnede Atilla İlhan’ın ‘Ayrılık Sevdaya Dahil’ adlı şiirini okuyarak Manisalılara duygu dolu anlar yaşattı. Konsere katılanlara müzik dolu bir gece yaşatan solist Efe Çıraklar, orkestra ve konservatuvar öğrencileri dakikalarca ayakta alkışlandı. Geceye katılan Manisalılar okunan şarkılar eşliğinde dans etme fırsatı buldu.

Konserde Büyük Coşku Yaşandı

Konserin sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Fazla söze gerek yok, bugün burada büyük bir coşku yaşandı. Solist Efe Çıraklar, orkestra ve konservatuvar öğrencilerimize performanslarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Daha sonra Ustamehmetoğlu, protokol üyelerini sahneye çağırarak, hep birlikte Memleketim şarkısı söylendi. Manisalılar Pop Orkestrası konserinde unutulmayacak bir gece yaşadı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu