Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.03.2015 15:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı ve Şehitleri Anma Günü’ne yakışır bir program hazırladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, gün boyunca yapılacak etkinliklerin yanı sıra saat 19.00’da Sultan Cami önünden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak fener alayına tüm Manisalıları davet etti.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Manisa’da çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi, zaferin 100’üncü yılının ihtişamına yakışır bir program hazırlayarak, düzenleyeceği etkinliklerle Manisalılara duygu yüklü bir gün yaşatacak. Hazırlanan etkinlikler hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, şehitleri anmak için saat 09.00’da Manisa Garnizon Şehitliğinde çelenk koyma töreni düzenleneceğini duyurdu. Ardından Polis şehitliğinin de ziyaret edileceğini kaydeden Ustamehmetoğlu, “Çanakkale Zaferimizin 100’üncü yılını kutluyoruz. Ayrıca bağımsız bir ülke için vatan toprağını gözünü kırpmadan savunup hayatını kaybeden şehitlerimizi anıyoruz. Bizler hem zaferimize hem şehitlerimize sahip çıkıyoruz. Bunun için Manisa Büyükşehir Belediyesi her zaman bu tür etkinliklerin içinde olacaktır” dedi.

Çanakkale Şehitliği Müzesi’ne davet

Şehitliklerdeki törenin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Fuayesinde Çanakkale Destanı isimli resim sergisinin açılacağını dile getiren Ustamehmetoğlu, “ Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Çanakkale Şehitlerini anma programı gerçekleştirilecektir. Buradaki törenin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Çanakkale Şehitliği Müzesi ziyareti yapılacak. Çanakkale destanını anlatan bu müzemize tüm Manisalıları bekliyoruz. Çanakkale ruhunu, o günlerde yaşanan gerçek hikayeleri burada yaşama imkanı bulabilirsiniz “ diye konuştu.

Fener Alayına davet

Gün boyunca gerçekleştirilen etkinliklerin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehitlerimizi ve Çanakkale zaferimizi daha iyi hatırlatmak için yapılacak Fener Alayına tüm Manisalıları davet eden Ustamehmetoğlu, “Saat 19.00’da Sultan Cami önünden başlayacak yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’na kadar coşkulu bir şekilde devam edecek. Cumhuriyet Meydanı’nda ise temsili kına yakma töreni, Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Çanakkale Türküleri gösterisi yapılacak. Yine Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun sahneleyeceği Çanakkale Destanı gösterisi ile devam eden program Halk Dansları Topluluğu gösterisiyle son bulacak” dedi. Ustamehmetoğlu son olarak Manisalıları Çanakkale Zaferinin 100’üncü yılına ve şehitlere sahip çıkma adına etkinliklere katılmaya davet etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu