Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.03.2015 23:49

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 21 Mart Nevruz Bayramı kutlama programı içerisinde yer alan “Hoş geldin Nevruz” adlı bir konser düzenledi. Konserde Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nin seçkin eserleri seslendirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin 21 Mart Nevruz Bayramı kutlama programı kapsamında “Hoş geldin Nevruz” adlı bir konser düzenlendi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen konsere Manisa Vali Yardımcısı Yakup Tat, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal ve davetliler katıldı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinden Aylin Eralp ve Hasan Başkaya’nın solist olarak yer aldığı konserde Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nin en sevilen eserlerine yer verildi. Konserde Solist Aylin Eralp ve Hasan Başkaya ‘Ateş Attım Samana’ şarkısını birlikte seslendirdi. İzleyicilerin güzel bir akşam yaşadığı konserde sanatseverler Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı ve solistler Aylin Eralp ve Hasan Başkaya’yı ayakta alkışladı. Konserin sonunda sahneye davet edilen protokol üyeleri performanslarından dolayı konservatuvar üyelerini tebrik ederek, çiçek takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu