04.04.2015 01:25

MANİSA’nın rüya projesi Atatürk Kent Parkı, düzenlenen görkemli törenle açıldı. Açılış töreninin ardından renkli görüntülerin oluştuğu Atatürk Kent Parkı’nda 7’den 70’e herkes doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt’ta 170 dönüm arazi üzerine inşa edilen Atatürk Kent Parkı’nın açılışı görkemli törenle gerçekleştirildi. Açılış töreninin ardından çeşitli etkinliklerin yapıldığı Atatürk Kent Parkı’nda 7’den 70’e tüm Manisalılar keyifli bir akşam geçirdi. Kent Park’ın çeşitli bölgelerinde yapılan etkinlikler rüya projenin açılışına katılan herkesin büyük ilgisini çekti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibinin sahnelendirdiği tiyatrolar ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçılarının verdiği mini konserler açılışa törenine katılan Manisalıların büyük beğenisini topladı.

Oyun grupları büyük ilgi topladı

Gerçekleştirilen açılışın ardından renkli görüntülerin oluştuğu Atatürk Kent Parkı’nda çocuklarda oyun gruplarında doyasıya eğlendi. Başta kayak pisti olmak üzere bütün oyun gruplarına büyük ilgi gösteren çocuklar aileleriyle birlikte keyifli bir akşam geçirdi. Vatandaşlar dev oyuncaklarda hoşça vakit geçiren çocuklarının mutlu anlarını cep telefonlarıyla ölümsüzleştirirken, gençler de özçekim yaparak, Atatürk Kent Parkı açılışına renk kattılar.