04.04.2015 21:34

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin Güzelyurt’ta hayata geçirdiği Atatürk Kent Parkı, açılışının hemen ardından vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sıcak havayı da fırsat bilerek Atatürk Kent Parkı’na akın eden Manisalılar, gün boyunca eğlenceli dakikalar yaşadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt’ta 170 dönümlük alan üzerine inşa edilen Atatürk Kent Parkı, vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Açılışının ardından Atatürk Kent Parkı’nı dolduran Manisalılar gün boyu gerçekleştirilen etkinliklerle eğlenceli dakikalar geçirdi. Atatürk Kent Parkı’na ailecek akın eden Manisalılar sıcak havanın da keyfini çıkardı. Çocuklar için de çeşitli etkinliklerin yer aldığı Atatürk Kent Park’ında çocuklar ata binerek renkli görüntüler oluşturdular. Dev oyun grupları ile kızak pistine de büyük ilgi gösteren çocuklar çim tepelerinden yuvarlanarak Atatürk Kent Parkı’nda gün boyu keyifli vakit geçirdiler.

Çiçekler baharı müjdeler gibiydi

Çocuklar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekiplerinin sahnelendirdiği Hacivat-Karagöz oyununu da ilgiyle seyrettiler. Hafta sonunu Atatürk Kent Parkı’nda geçiren aileler de, kafeler ve çiçek gösteri alanlarında vakit geçirdiler. Çiçek gösteri alanları içerisinde yer alan lalelerin arasında huzur bulan Manisalılar, Türkiye’de benzeri az sayıda olan gösteri havuzunu da ilgiyle izlediler. Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçılarının Atatürk Kent Parkı’nın farklı bölgelerinde verdikleri mini konserleri de izleyen vatandaşlar sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara da eşlik ettiler. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekiplerinin gösterisi ve canlı heykeller de vatandaşların büyük ilgisini çekti.