Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.04.2015 16:22

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu öğrencilerini makamında ağırladı. Sosyal Bilgiler dersi kapsamında ‘Belediye Başkanımızı tanıyalım’ konulu ödevleri çerçevesinde sorular yönelten öğrencilere Başkan Ergün de içtenlikle yanıt verdi. Sorulara cevap veren Başkan Ergün, öğrencilere bir de müjde verdi.

Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu 4-G sınıfı öğrencileri Zehra Kutlutürk, Göktuğ Vardaroğlu, Rengin Nuhoğlu, Beyzanur Güleç ve Ceren Elverişli Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Sosyal Bilgiler dersi ‘Belediye Başkanımızı Tanıyoruz’ konulu ödevleri kapsamında Başkan Ergün ile bir araya gelen öğrenciler çeşitli sorular yönelttiler. Öğrenciler Başkan Ergün’e ‘Nasıl Başkan oldunuz?’, ‘Belediye Başkanı seçilmeden önce kamuoyuna hangi projeleri gerçekleştirme sözü verdiniz?’, ‘Görev sürecinde yapmış olduğunuz etkinlikler nelerdir?’, ‘Çocuklar için yapmış olduğunuz projeler nelerdir?’, ‘Eğitim ve kültür çalışmalarına nasıl destek veriyorsunuz?’, ‘Çevremizi ve tarihi yapıları korumak için neler yapıyorsunuz?’, ‘Bizden sonra gerçekleştirmek istediğiniz projeler nelerdir?’ gibi sorular yönelttiler.

Soruları içtenlikle yanıtladı

Öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “2009-2014 arasında 100’ün üzerinde projeyi hayata geçirdik. Bütün projelerimizin arkasında yatan tek bir faktör Manisa’da yaşayan vatandaşlarımızı mutlu etmek. Bu noktada kültürel etkinlikler tiyatro ve konservatuar etkinlikleri yapıyoruz. Bunlardan en önemlisi de bu yıl 475. Kez gerçekleştireceğimiz Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali. Çocuklarımız için en son Atatürk ismini verdiğimiz Kent Parkın açılışını yaptık. O da siz çocuklarımıza yönelik bir proje. Daha önce de Trafik Eğitim Pistini hayata geçirmiştik. Manisa şehzadeler şehri geçtiğimiz 6 yıllık sürede Manisa’daki bütün tarihi eserlerin ortaya çıkarılması amacıyla kamulaştırma çalışmalarına büyük bir yatırım yaptık. Bunun en büyük örneği de Ulucami’nin etrafından 13 milyon TL bedelle kamulaştırma yaptık ve bu süreç devam ediyor. Siz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin çok mutlu olacağı ve yakın süre içerisinde planlamasını yaptığımız bir eğlence dünyasını hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bunu ilk defa size açıklıyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu