Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.05.2015 17:16

MANİSA İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü’nün ‘Geleceğe Atılan Tohum Projesi’ kapsamında sahnelenen ‘Bir Umuttur Yaşamak’ isimli tiyatro oyunuyla gençlere bağımlılığın zararları anlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği projeyle sağlıklı ve bağımlılıktan uzak bir nesil yetiştirilmesi hedefleniyor.

Manisa Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, gençleri madde bağımlığından uzak tutmak, kendi idareleri ile kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve ailelerin çocuklarıyla daha yakından ilgilenmesini sağlamak amacıyla geliştirdiği ‘Geleceğe Atılan Tohumlar’ projesi tiyatro oyunu ile başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Bir Umuttur Yaşamak’ isimli tiyatro oyunu İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Bilge Ünal, öğretmenler ve lise öğrencileri izledi.Tiyatro oyunu öncesi Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Bilge Ünal proje hakkında katılanlara bilgi vererek, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm müdürlüğü, İl sağlık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak olduğunu dile getirdi. Ünal, “Proje ile gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlık, donanımlı, güvende olmalarına yardımcı olmak, kötü alışkanlıklardan kendi iradeleriyle korunmalarına katkıda bulunmak, suç ile suçlulardan koruyabilmek amaçlanmaktadır’’ dedi.

16 Bin Öğrenciye Ulaşacaklar

Proje kapsamında 8 bin 200 lise öğrencisine ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Ünal, ayrıca yüzme, futbol ve basketbol takımları kurup, başarılı olanlara lisans vereceklerini açıkladı. Projeyle 16 bin 700 öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Ünal’ın konuşmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan 12, İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 6 polis ile bir psikoloğun bulunduğu 18 kişilik tiyatro ekibi ‘Bir Umuttur Yaşamak’ isimli tiyatro oyununu sahneledi. Gençler bağımlılığın zararlarının anlatıldığı oyunu ilgiyle izledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu