Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.05.2015 15:34

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Gençlik Merkezi ve Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gençler için gençlik şöleni düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlamak için düzenlenen şölende, gençler sınav stresinden uzaklaşıp, müzik eşliğinde gönüllerinde eğlendi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Gençlik Merkezi’nde gençlik şöleni yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Atatürk Gençlik Merkezi ve Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde kurs gören öğrenciler için düzenlenen şölene Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Etüd Plan Projeler Daire Başkanı Müge Kuğu, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Hukuk Danışmanı Yasemin Buket Aktan, Atatürk Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Karataş, Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Bayramı Kutlu Olsun

Atatürk Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Karataş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir eğlence düzenlediklerini belirterek, gençlerin bayramını kutladı. Düzenledikleri kurslarda sadece eğitim değil, gençlerin sosyal açıdan gelişmeleri de hedeflediklerini kaydeden Karataş, “ Bu sizlerin bayramı. Gönlünüzde eğlenmenizi istiyoruz. Sizin sınav stresinden kurtulmanız için böyle bir gün düzenledik” dedi. Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy da, gençlik bayramını kutlayarak, “önümüzdeki sınavlarda başarı elde etmenizde en ufak bir katkımız olursa çok mutlu oluruz. Bizim için mutluluk sizin başarınızdır. Bizim kapılarımız her zaman size açıktır. Üniversiteye gittiğinizde bizi anlatın, tanıtın. Biz Manisa halkanın yanında hizmet için varız. Tekrardan gençlik bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.

Müzik Eşliğinde Eğlendiler

Gençler için düzenlenen eğlenceye katılan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, gençlerle sohbet edip, bol bol öz çekim yaptı. Şölende düzenlenen kokteylin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından seslendirilen parçalarla gençler gönüllerince eğlendi. Şarkı söyleyip, dans eden gençler bayramlarını kutladı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu