Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.05.2015 13:36

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, gençlerin bağımlılıktan uzak durması için Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan projeye ortak oldu. “Geleceğe Atılan Tohum” projesi kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının da rol aldığı tiyatro oyunu sahnelendi. 5 gün boyunca 21 oyun sahnelenerek toplam 8 bin 200 öğrenciye ulaşıldı.

Manisa Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, gençleri madde bağımlığından uzak tutmak, kendi idareleri ile kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve ailelerin çocuklarıyla daha yakından ilgilenmesini sağlamak amacıyla geliştirdiği ‘Geleceğe Atılan Tohumlar’ projesi kapsamında sahnelenen tiyatro oyunları son buldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelere destek olmak amacıyla ortak olduğu projede, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları da yer aldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü’nün de destek verdiği proje kapsamında son oyun tiyatro salonunda sahnelendi. Çeşitli okullardan birçok lise öğrencisi oyunu izledi.

Gençlerimizi Bağımlılıktan Uzak Durmasını Amaçlıyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ün gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını çok önemsediğini belirterek, bu projeye ortak olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Şehir Tiyatrosu’ndan 12 tiyatro oyuncusunun rol aldığını kaydeden Şengöz, “Bir Umuttuk Yaşamak’ isimli tiyatro oyunu ile gençlerin bağımlılıktan uzak tutulması hedefleniyor. Bizlerde gençlerimizin bağımlılıktan uzak durmasını çok önemsiyoruz. Emniyet Müdürlüğü personeli de tiyatro oyununda yer aldı. Oyunda bağımlılığın gençlerin hayatını nasıl kararttığını gözler önüne serdik. Bu tür sosyal projelerin içinde yer almaktan dolayı gerçekten çok mutluyuz” dedi.

8 Bin 200 Öğrenciye Ulaştık

Şengöz tiyatro oyunun gösteriminin 18 Mayıs’ta başladığını belirterek, 21 oyunun sahnelendiğini söyledi.Şengöz, “ Tiyatro oyunu ile kent merkezindeki 8 bin 200 lise öğrencisine ulaştık. Bu rakamı gerçekten çok önemsiyoruz. İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte bu projede olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İlçelerde de oyunun sahnelenmesi için birçok talep geldi. Eğer bu gerçekleşirse oradaki gençlerimizi de tiyatro ile bilinçlendirebiliriz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu