28.05.2015 10:07

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı şehir tiyatrosunda verdiği Türk Halk Müziği konseri ile sanatseverleri bir araya getirdi. Türk Halk Müziği’nin seçkin eserlerinin seslendirildiği konserde, koro ve orkestra performansı ile ayakta alkışlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu şehir tiyatrosunda bir konser verdi. Konsere, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkan Ersoy Arslan, Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Elvan Başpınar, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, yetkili müdürler ile çok sayıda sanatsever katıldı. Gizem Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı Sener Akıncı’nın şefliğini üstlendiği konserde Anadolu’ya mal olmuş Türk Halk Müziğinin seçkin eserleri seslendirildi. Üç Etek Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üyeleri de danslarıyla geceye renk kattı. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, koro ve solo parçalardan oluşan konser sonunda ayakta alkışlandı. Koro şefi Sener Akıncı’ya çiçek takdim ederek, tüm sanatçıları kutlayan MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, “Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bu gece konservatuarımız muhteşem bir performans sergiledi. Şef Sener Akıncı yıllar öncesinden benim öğrencim olur. Kendisinin bu başarısını görmek onur verici, siz sanatseverlerimize bugün halk müziği ziyafeti veren koromuza ve şef Sener Akıncı’ya çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.