Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.11.2011 18:25

MANİSA Belediyesi; bünyesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarında eğitmen görevinde bulunan öğretmenleri unutmadı. Her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü nedeniyle Manisa Belediye Gençlik Merkezi’nde (MAGEM) düzenlenen törenle, Manisa Belediyesi’nde görev yapan öğretmenler, onurlandırıldı.

MAGEM Konferans Salonu’nda düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama etkinliğine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, MABEM müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenleri, çocuk merkezleri öğretmenleri, Manisa Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri, MASMEK eğitmenleri ve MAGEM kurs eğitmenleri katıldı. Törende kısa bir açılış konuşması yapan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, kendisinin de emekli bir öğretmen olduğunu hatırlatarak, “Beni öğrencilerden ayırmadığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben öğrencileri gördüğüm zaman çok seviniyorum. Onları vatanına, milletine hayırlı birer birey olarak yetiştiriyor olmak mutluluk verici. Sizlerin emeğine sağlık, hepinizi çok seviyorum” dedi.

Öğretmenlerimiz Her Şeyimiz

Ustamehmetoğlu’nun ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün de bir konuşma yaptı. Öğretmenler Günü etkinliğini gerçekleştirenlere teşekkürlerini sunan Ergün, “Bugün, anlamlı bir gün. Öğretmenlerimiz bizim her şeyimiz. Bizleri yetiştiren, bugünlere getiren ve bundan sonraki gençliğimizin, Türkiye’nin geleceğinin tayinini çizecek olan öğretmenlerdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Türkiye’nin geleceği öğretmenlerin elindedir’ demiş. Bu çok anlamlı bir cümle. Bugün bile bu cümlenin üzerinde hassasiyetle durmamız gerekiyor. O açıdan geleceğimizin şekillenmesi, gençlerimizin bu vatanda daha nitelikli ve Türk Milleti’ne yakışır birer evlat haline gelebilmesi için sizlere çok iş düşüyor. Öğretmenlerimize sahip çıkmamız, bizim asli görevimiz” diye konuştu.

Hedefimiz Eğitim Kadromuzu 150 Yapmak

Geçmişte 30-32 kişi olan eğitim kadromuz bugün itibariyle 82’ye ulaşmış. Ne mutlu bize ki, bu noktalara getirmişiz. İnşallah iki sene sonra bu sayıyı 150 yapmak hedefimiz olsun. İnşallah bunu başarırız. Verdiğiniz destekler için, katkılar için, gençlerimize her türlü katkı ve eğitim olanaklarını sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Öğretmenler Günü’nüzü bir kez daha kutluyorum. İnşallah bu güzel aile ortamı, önümüzdeki günlerde, yeni aktivitelerle tekrar bir araya gelir” dedi. Konuşmaların ardından yetişkin ve çocuk eğitmenliği kategorisinde iki adet yılın öğretmeni ödülü verildi. Yetişkin eğitimi dalında yılın öğretmeni ödülüne layık görülen Gülçin Sayın ile çocuk eğitimi dalında yılın öğretmeni seçilen Mustafa Çıraklar’a plaket ve hediyelerini Belediye Başkanı Cengiz Ergün takdim etti. Daha sonra MABEM müdür, müdür yardımcısı ve öğretmenleri, çocuk merkezleri öğretmenleri, Manisa Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri, MASMEK eğitmenleri ve MAGEM kurs eğitmenlerine karanfil, teşekkür belgeleri ve çeşitli hediyeler; Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol ve Funda Solak tarafından takdim edildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu