17.06.2015 14:32

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Konseri ile Ahmetlili vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Ahmetli Karpuz Kaldıran Parkı’nda gerçekleştirilen konserde Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini seslendiren solist Aylin Eralp Ahmetlili vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının Ahmetli Karpuz Kaldıran parkında gerçekleştirdiği Türk Sanat Müziği konserine, Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina, Ahmetli Belediye Başkan Yardımcısı Sami Açıkgöz, MHP Ahmetli İlçe Başkanı Abdullah Aktuna, Ahmetli Ülkü Ocakları Başkanı Hamdi Mintaş, Ahmetli Meslek Yüksekokulu öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı. ‘Bir Garip Yolcuyum’, ‘Sevmekten Kim Usanır’, ‘Mazi Kalbimde Bir Yaradır’, ‘Eski Dostlar’, Fikrimin İnce Gülü’, ‘Gözleri Aşka Gülen’, ‘Aşkın Kanunu’ ve türk sanat müziğinin seçkin eserlerini seslendiren solsit Aylin Eralp sanatseverlerden büyük alkış aldı. Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina Aylin Eralp ve orkestrayı tebrik etti. Karabina, Kültür ve Sanat etkinliklerine büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.