Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.07.2015 13:37

Manisa Büyükşehir Belediyesi sayesinde Manisalılar dünya danslarını öğrenebilecek. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Dans Topluluğuna katılarak sahne heyecanı yaşamak isteyen Manisalılar 30 Temmuz’a kadar Atatürk Gençlik Merkezine başvurabilecek. Manisalılara seslenen Konservatuar Öğretim Görevlisi Emre Egel, ‘içinizdeki dans yeteneğini Büyükşehir Belediyesi’yle keşfedin’ diyerek çağrı yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi dünya dansları topluluğunu Manisalı dansçılardan oluşturacak. Dans tutkunu veya dans öğrenmek isteyen herkesin katılabileceği dünya dansları topluluğu seçmeleri ağustos ayı içinde yapılacak. Topluluğu kurmak için çalışmalara başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ve gönüllüler Atatürk Gençlik Merkezinde eğitimlere start verdi. Konservatuvar Öğretim Görevlisi Emre Egel, Manisalılardan kurulacak dans topluluğu ile 60 kişilik bir sahne ekibi kurmayı amaçladıklarını söyledi. Egel, “ Dans topluluğa büyük bir talep var. Manisa Büyükşehir Belediyesinin dünyanın tüm danslarının içinde bulunduğu bir dans topluluğuna sahip olmasını hedefliyoruz. Yurtiçinde ve yurtdışında tanıtılmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu gençlerimizin dans ile sosyalleşmesini sağlayacağız. Gençlerin diğer kültürlerle kaynaşmasını istiyoruz” dedi.

Manisalı Gençler İçin Fırsat

Çalışmaların Atatürk Gençlik Merkezi’nde Perşembe ve Cuma günleri yapıldığını ifade eden Egel, “ Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde halk dansları topluluğu var ama tüm dünya danslarını içine alan dünyanın her yerinde gösterisi yapabilecek bir topluluk ilk kez kuruluyor. Bizim halk oyunlarımızın da içinde olduğu, Latin dansları, bale gibi tüm dansları içinde barındıran bir topluluk olacak. Seçmelerini ağustos başında yapmayı planladık. Belirli bir kriter alıyoruz ancak burada alınan eğitim üzerine test ediyoruz ve ihtiyaç halinde bu topluluğa katılmalarını sağlıyoruz. Manisalı gençlerimizin burada böyle bir çalışma yapıldığını görmelerini istiyoruz. Ücretsiz bir çalışma. Yetenekleri varsa göstersinler, farkında değillerse yeteneklerini keşfetsinler. Bunun Manisalı gençler için fırsat olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu. Dans etmeyi seven herkese seslenen Egel, “Kendini sahne üzerinde hayal edebilen herkes bu topluluğa katılabilir. Yaş sınırı koymuyoruz. Manisalı gençlere ve kendini genç hissedenlere sesleniyorum. Dans topluluğumuz çalışmalarına devam ediyor. İçinizdeki dans yeteneğini keşfetmek için hepinizi bekliyoruz” diyerek seslendi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu