Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.08.2015 18:09

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Karagöz ve Hacivat orta oyunuyla otizmli bireyleri sevindirdi. Otizmli bireyler ve aileleri için özel olarak sahnelenen oyunda çocuklar, keyifli dakikalar geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu geçtiğimiz yıl köy okullarındaki çocukları özel gösteriler ile sevindirirken bu sezon da engelli bireyleri mutlu ediyor. Manisa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü ve Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği’nde otizmli bireyler ve aileleri için Karagöz ve Hacivat orta oyununu sergileyen Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, otizmli bireyleri mutlu etti. Doğaçlama gösteride keyifli diyaloglar içerisine giren oyuncular, çocukların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Engelli birey ve ailelerine özel oyun

Şehir tiyatrosunun il genelinde engeli bireyler ve aileleri için özel gösteriler sahneleyeceğini vurgulayan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Geçtiğimiz yıllarda şehir tiyatromuzla köy okullarında tiyatro izleme imkânı bulamayan öğrencilerimizle bir araya geliyorduk. Bu sene ise engelli bireyler ve aileleriyle ilgileniyor, onlara özen gösteriyoruz. 10 Ağustos tarihinde ZİÇEV’de, 3 Eylül tarihinde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde, 15 Eylül tarihinde Kula’da, Ekim ayında ise Turgutlu ilçemizde engelli bireylerimiz ve aileleriyle bir araya geleceğiz. Şehir tiyatromuz tüm ilçelerimizde engelli birey ve ailelerine tiyatro oyunlarını sergileyecek” dedi.

Şehir Tiyatrosu engelli bireyleri bekliyor

Yeteneği ve kabiliyeti noktasında kendisini şehir tiyatrosunda görmek isteyen otizmli bireyleri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’na davet eden Şengöz,” Otizmli bireylerin kendilerini özgü yetenek ve kabiliyetlerinin çok iyi olduklarını gözlemledik. Bu alanda yetenek ve kabiliyetini kullanmak isteyen otizmli bireylerimize kapılarımız açıktır. Kurslarımıza katılım gösterebilirler” diye konuştu. Gerçekleştiren etkinlik nedeniyle memnuniyetini dile getiren Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği Eğitim İşleri Başkanı Serpil Dede de otizmli bireyler ve aileleri adına Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ifade etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu