31.08.2015 09:26

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı ve Şehir Tiyatrosu tarafından Atatürk Kent Park’ta bir dizi etkinlik düzenlendi. Kent Park’ın belli noktalarında müzisyenler tarafından mini konserler verilirken, Şehir Tiyatrosu tarafından da minik izleyicilere yönelik Hacivat ve Karagöz oyunu sahnelendi. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören etkinliklerin her hafta sonu devam edeceği belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev hizmetlerinden biri olan ve açıldığı günden bu yana Manisalı vatandaşların hoşça vakit geçirdiği sosyal alanlardan biri olan Atatürk Kent Park, kültürel ve sosyal anlamda birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı ile Şehir Tiyatrosu tarafından parkın belli noktalarında bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinliklere, Atatürk Kent Park’ta vakit geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın organizatörlüğünde genç Manisalı müzisyenlerin kentin belli noktalarında verdiği mini konserler büyük beğeni ile karşılandı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sergilediği Hacivat ve Karagöz adlı oyun da minik izleyiciler ile ailelerinin ilgi odağı oldu. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, bu tür kültürel ve sosyal etkinliklerle Manisalıları buluşturmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti. Ustamehmetoğlu, “Atatürk Kent Parkı’nda genç müzisyenlerimiz hem kendi performanslarını sergileme fırsatı buluyor, hem de Manisalı vatandaşlarımıza keyifli bir gün yaşatmış oluyorlar” diye konuştu. Atatürk Kent Park’ta düzenlenen etkinliklerin her hafta sonu akşam 19.00 ile 22.00 arasında parkın belli noktalarında devam edeceği belirtildi.