Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.09.2015 22:19

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 19 Eylül Gaziler Günü’ne özel olarak ‘Gördesli Makbule’ adlı tiyatro oyununu sahneledi. İstiklal Savaşı şehidi olan Gördesli Makbule'nin hikâyesini ve İstiklal mücadelesi günlerini anlatan tiyatro eseri, Manisalı sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu,‘Gördesli Makbule’ adlı tiyatro oyununu Manisalılar ile buluşturdu. 19 Eylül Gaziler Günü’ne özel olarak Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Kurtuluş savaşında Yunanlılarla savaşırken şehit düşen Gördesli Makbule ve İstiklal mücadelesi günlerini anlatan tiyatro eseri, seyircilere duygu dolu anlar yaşattı. Manisa’nın Yunanlılar tarafından işgal edilmesinden kurtuluş günü olan 8 Eylül 1922 tarihine kadar geçen sürede yaşananları çarpıcı bir şekilde anlatan oyun izleyicilerden tam not aldı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu