12.12.2011 16:31

BELEDİYE Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Öğretmen Şükran Bilginer Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nin aşure gününe katıldı. Köroğlu, Okul Müdürü Cemalettin Ayık’tan okulun ihtiyaçları konusunda da bilgi aldı.

Manisa Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil ve Mesut Bayram Laçalar ile birlikte İş Eğitim Merkezi’nin aşure gününe katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Müdür Yardımcısı Müşahit Sudan’ın da katıldığı programda okul aile birliğinin yaptığı aşurelerden ikram edildi. Manisa Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, ziyarette yaptığı konuşmada şunlara yer verdi, “İş Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği’nin düzenlediği aşure gününe katılmaktan dolayı mutluyuz. Okul müdürümüz ve veliler, zihinsel engelli öğrencilerimizin eğitim gördüğü okulda birkaç eksik olduğunu bildirdi. Eğitime verdiğimiz destekler malumunuzdur. Manisa Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde okulun ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Bizleri böylesi güzel bir güne davet ettikleri için de kendilerine teşekkür ediyoruz.”