Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.10.2015 15:55

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ekim ayında da sanatseverlerin ilgisini çekecek programlar ve etkinlikler hazırladı. Konser, tiyatro, sergi ve sosyal sorumluluk projeleri ile Sonbahar Manisa’da renkli geçecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim ayı içerisinde gerçekleştireceği kültür ve sanat etkinlikleri sonbaharın dolu dolu geçmesini sağlayacak.

Sergiler Göz Dolduracak

7-9 Ekim tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi bünyesinde eğitim gören 120 kursiyer, Ahşap Boyama, Organizasyon, Resim, Çini Boyama ve Giyim kurslarında ortaya çıkardıkları ürünleri sergileme fırsatı bulacaklar. Yer: Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Fuaye.

7-11 Ekim tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi olan ve hayvanların ihtiyaçlarını sağlamak amacıyla sergilenen ürünlerin yer aldığı ‘Pati Çarşı’ adlı sergi Kültür Merkezi Meclis Fuaye salonunda sanatseverlere kapılarını açacak.

10 Ekim tarihinde Manisa Garı’nda Atatürk’ün Manisa’ya Gelişine Özel Atatürk Fotoğrafları Sergisi ile tarihe yolculuk yapacak olan sanatseverler birbirinden önemli bilgileri de öğrenmiş olacak.

18-21 Ekim tarihleri arasında Manisa’nın ilk kadın kooperatifi olarak kadın ve el sanatları arasında faaliyet gösteren S.S Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyelerinin el emeği göz nuru ile ürettikleri eserler Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Meclis Fuaye salonunda görücüye çıkacak.

Büyükşehir Belediyesi ile İşkur İl Müdürlüğü işbirliği ile açılan Yöresel Bez Dokuma “Manisa Bezi” kursunu Hüsrev Ağa Hamamı Eğitim Merkezinde gören kursiyerlerin eserleri, Kültür Merkezi Lale Fuaye salonunda görücüye çıkacak. Sergi 19 Ekim’de başlayacak ve 22 Ekim tarihine kadar gezilebilecek.

20-25 Ekim tarihleri arasında Nahhat Selami Erfidan’ın Naht Sanatı’nın eserlerini ortaya koyduğu ‘Ahşabın Ruhuna Dokunan Sanat’ adlı sergisi Forum Magnesia AVM’de sergilenecek.

Tiyatro Her Kesime Hitap Etmeye Devam Ediyor

Manisalı izleyicilerine tiyatroyu sevdiren ve ortaya koyduğu oyunlarla kapalı gişe oynayan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Ekim ayı içerisinde birbirinden iyi oyunları Manisalı sanatseverlerin beğenisine sunacak.

6 Ekim tarihinde Özel Hızlı Gelişim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ‘Karagöz ve Hacivat’ adlı oyun sahne alacak.

29 Ekim tarihinde geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören ve şehir tiyatrosu oyuncularının göz dolduran performansları ile adeta seyircisini koltuğa çivileyen gerilim yüklü, Ölüm ve Kız adlı tiyatro oyunu Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda sahne alacak.

10 Ekim tarihinden itibaren Şehir Tiyatrosunun Ekim ayı içerisinde her cumartesi çocuk izleyicilerine yönelik hazırladığı ‘Orfeo’nun Maceraları’ adlı oyun sahne alacak.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarından Anlamlı Konserler

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı 14 Ekim tarihinde Muammer İsmail Cider Huzurevi sakinlerine hayatın içinde aktif ve mutlu olmalarını sağlayacak bir moral gecesi düzenleyecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ise Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Ulu Önder Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anma programı düzenlenecek.

Ekim ayı içerisinde Büyükşehir Şehzadeler Mehteri şehrin belli noktalarında vereceği konserlerle izleyicisi ile buluşacak.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu