Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.10.2015 19:21

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında 10 Ekim’den itibaren her Cumartesi, çocuklara yönelik “Orfeo’nun Maceraları” adlı tiyatro oyununu küçük izleyicileriyle buluşturacak. Birbirinden ilginç birçok kahramanın bulunduğu oyun Manisalı minik tiyatro severlere eğlenceli olmasının yanı sıra çocukların kitap okumalarını destekleyen eğitici ve öğretici bir oyun vadediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ekim ayında çocuk izleyicilerine yönelik hazırladığı “Orfeo’nun Maceraları” adlı muhteşem bir oyun ile perde diyor. Sabri Sür’ün yazdığı, Şehir Tiyatrosu oyuncularından Kaan Şensoy’un yönettiği oyun 10 Ekim’den itibaren Şehir Tiyatrosu’nda sahne alacak. Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, çocukların kitap okumalarını destekleyen bir oyun hazırlandığını ve birçok yerli ve yabancı ünlü kahramanın bulunduğu bu oyunu küçük izleyicilerin kaçırmaması gerektiğini dile getirdi. Birçok sürprizlerin de yaşanacağını belirten Şengöz, Manisalı minik izleyicileri eğlenceli oyuna davet etti.

Haydi Çocukların Kitaplarını Kurtarmaya

Masal kahramanlarının yer aldığı oyunun konusu şöyle; Çağımızın en büyük düşmanları Telefon ve Tabletler. Bu düşmanlar çocukların bütün kitaplarını çalıp kendileriyle oynamalarını sağlayarak, çocukların bilgili ve zeki olmalarını engellemektedirler. Fakat dünyadaki çocukların kitaplarını kurtaracak biri vardır. Kitapları çok seven ve kitap okuyarak bilgili ve zeki olan Orfeo. Orfeo yanına kitapların koruyucusu Prenses Kıvırcık ve Pinokyo’yu da alarak kötü amaçlı telefon ve tabletlerin peşine düşerler. Bu yolculukta masal kahramanları da onlara yardım edecektir.

Çocuk Oyunu 10 Ekim’de Şehir Tiyatrosu’nda

“Orfeo’nun Maceraları adlı çocuk oyununun 10 Ekim’den itibaren her Cumartesi saat 14.00’te sahne alacağını belirten Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, oyununun ücretsiz olduğunu ve davetiyelerin şehir tiyatrosundan temin edilebileceğini belirtti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu