Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.12.2011 11:00

MANİSA Belediyesi, özellikle çocukları atık pil toplamaya teşvik etmek amacıyla kent genelinde kurmayı planladığı ödüllü atık pil toplama makinelerini denemeye başladı. Manisa Belediyesi’nde tanıtılan ödüllü atık pil toplama makinesi ile atık pillerini kutuya atanlara, sakız ve kurumun belirleyeceği çeşitli hediyeler verilebileceği belirtildi. Tanıtımda konuşan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çevre konusuna hassasiyetle yaklaştığını söyledi.

Manisa Belediyesi’nin kentin çeşitli noktalarına konuşlandırmayı planladığı ödüllü atık pil toplama makinesinin tanıtımı, Manisa Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirildi. Tanıtıma Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Cesurol, Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şefi Naciye Karataş, Çevre Mühendisleri Efnan Bacı, Çiğdem Küçükfelek ve ilgili firma yetkilileri katıldı. Ödüllü atık pil toplama kutusunun Türkiye’de ilk ve tek olduğunu belirten firma yetkilileri, atık pil toplama kutusunun nasıl çalıştığı ile ilgili kısa bir uygulama da yaptı. Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu ve Başkan Yardımcısı Sedat Cesurol, uygulamayı dikkatle izledi.

Hedef Çocukları Teşvik Etmek

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çevre temizliği konusuna hassasiyetle yaklaştığını belirten Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, “Çevreyi en çok kirleten ve ciddi tehdit oluşturan atık pillerin güvenli bir şekilde toplanması amacıyla, Manisa Belediyesi olarak çeşitli firmalarla görüşmeler yapıyoruz. Bugün de Türk patentli ödüllü atık pil toplama makinesinin firma yetkililerini ağırlıyoruz. Kentin çeşitli yerlerine konuşlandırmayı düşündüğümüz bu kutularla özellikle çocuklarımızı atıkların geri dönüşümü konusunda teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Atık pillerini bu kutuya atanlar sakız ve çeşitli hediyeler kazanabilecekler. Eğer Manisa’da halkımız bu kutulara ilgi gösterirse, Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün onayıyla kentimizde yaygınlaştıracağız” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu