Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.10.2015 16:52

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, ZİÇEV’de (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) eğitim gören öğrencilere konser verdi. Çalan şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenen, şarkılara eşlik eden öğrenciler unutamayacakları bir gün yaşadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ZİÇEV’de konser organizasyonu düzenledi. Düzenlenen konseri ilgiyle izleyen öğrenciler çalan şarkılar eşliğinde öğretmenleriyle birlikte oynayarak eğlenceli bir gün geçirdi. Eğitim gören öğrencilerin düzenlenen konser nedeniyle eğlenceli bir gün geçirdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ZİÇEV’e imkânlarımız doğrultusunda gerekli desteği veriyoruz. Bunun yanında sosyal faaliyetler düzenleyip, burada eğitim gören öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunmaya çalışıyoruz. Konservatuarımızın düzenlediği konserde öğrencilerimiz güzel bir gün geçirdiler. Konservatuarımız da görevli müzisyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kültür ve Sosyal İşler daire Başkanı Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı olarak ZİÇEV’de her ayın belirli günlerinde konser organizasyonu düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu