08.10.2015 14:16

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sergilenen Karagöz ve Hacivat adlı orta oyunu bu kez Turgutlulu çocuklarla buluştu.

Özel Hızlı Gelişim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sahnelenen oyun, çocuklar tarafından büyük bir beğeni ve sevinçle izlendi. Çocuklar Karagöz ve Hacivat’ la keyifli vakitler geçirirlerken; oyunun içeriği sayesinde de doğru beslenmeyi, sokak hayvanlarını korumayı, temizlik alışkanlığı kazanmayı, trafik kurallarını ve doğa ve aile sevgisini de eğlenerek öğrenme fırsatı buldular. Keyifli diyaloglarla daha da eğlenceli hale gelen doğaçlama gösteri, kahkahalar ve alkışlar eşliğinde coşkuyla son buldu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>